All you need to know

Locatie:
Het zusjes kamp is dit keer in Teteringen (vlakbij Breda)
Het adres is:
Posthoorn 8
4847 TJ Teteringen

OV:
Kom je met het ov? Het is een klein stukje lopen vanaf het het busstation:

Auto:
Kom je met de auto? Let op dat er beperkt parkeerplek is! En probeer zoveel mogelijk spullen of mensen mee te nemen want dat is beter voor het milieu.

Drank:
Het is niet toegestaan je eigen drank mee te nemen! Wij hebben een contract met Grolsch die bij ons alle drank levert dus je kan voor een redelijke prijs al je fris, bier en sterk/mix versnaperingen halen! Eigen drank zal worden ingenomen en na kamp weer worden teruggegeven!

Eten:
Wij verzorgen vrijdag- t/m zondagochtend voor ontbijt, je kan dan meteen je lunch klaar maken. Neem je je eigen ontbijt/lunch spullen mee dat is prima. Ook verzorgen van Vrijdag t/m zaterdag iedere avond voor een gezonde maaltijd! Dus je komt niks tekort.
Snacks enzo mag je gewoon mee nemen.
Voor het eten verzorgen we voor vlees, vego en vegan opties en zal er met je allergieën rekening gehouden worden.

Activiteiten:
De meeste activiteiten zijn vrijblijvend om mee te doen want niks moet, let wel op sommige activiteiten hebben een inschrijflijst en daarbij telt VOL=VOL, Bijvoorbeeld de Carnaval Cantus.

T-shirts:
Heb je een T-shirt besteld of zit je er aan te denken of twijfel je over de maat? Zie hier de maattabel en het design(Een shirt kost €10):Drugs:
We hanteren een zero tolerance beleid op drugs! Wiet en hash zal hier gedoogd worden.

Leeftijdsgrens:
We hebben natuurlijk geen leeftijdsgrens maar als minderjarige is het niet toegestaan alcohol en/of hasj/wiet te nuttigen op kamp! Doe je dit wel dan zullen we je helaas naar huis moeten sturen. Meerderjarigen die dit verschaffen aan minderjarigen zullen ook naar huis gestuurd worden!

Drankkaarten:
Drankkaarten kun je op de aangegeven momenten kopen bij de zukacie, deze kunnen met cash en met pin betaald worden!

Vuur&BBQ:
Het is niet toegestaan op het terrein te bbq’en of open vuur te maken. Er zal op een plek een kampvuur verzorgd worden deze zal aan zijn van zonsondergang tot zonsopgang en zal beheerd worden door de zukacie of de daarvoor aangewezen persoon door de zukacie.

Je tent opzetten:
Bij het opzetten van je tent denk dan aan je medemens en zorg dat iedereen genoeg ruimte heeft voor zijn tent.

Slaapzaal:
Als je in de slaapzaal slaapt dan moet je nog steeds je eigen luchtbed/matje meenemen want er staan daar geen bedden! Ook is er beperkt ruimte beschikbaar dus wees er snel bij.
Er zal een rustige slaapzaal zijn en een voor de echte nachtbrakers dus let goed op welke van de twee zalen je gaat liggen.

Geniet veilig:
Let op jezelf en anderen, drink genoeg water bij warm weer en kleed je op het weer en let op je alcoholinname! Bij vermoeden van overmatig alcohol gebruik of in combinatie met andere middelen kan de bardraaier en de zukacie je voor die avond ontzien van het verder nuttigen van alcoholische dranken.

EHBO:
Is er wat aan de hand is er iemand gewond? ga of zorg dat iemand een zukacie persoon er bij haalt. Deze zijn te herkennen aan de donkerblauwe vesten met een tentakelkoe er op!

Spelletjes:
Buiten de activiteiten zullen er ook genoeg bordspelletjes aanwezig zijn, gebruik deze met respect en ruim ze na gebruik weer netjes op.

Merch:
Buiten de zusjeskamp t-shirts zal er ook een moment zijn waar alle verenigingen hun merch te koop aanbieden. Dus heb je altijd een kekke catena mok willen hebben of iets van de helden van cleo of iets van een van de andere geweldige verenigingen in het Z.E.U.S. hou de planning dan in de gaten wanneer dit moment is.

Stroom:
Er is stroom aanwezig in de gebouwen, al het is op eigen risico als je je apparatuur ergens laat opladen, en ga niet zomaar stekkers ergens uittrekken.

Respect your place! Leave no trace:
Hou het terrein netjes en gooi je afval netjes in de prullenbakken en er zullen genoeg vuilniszakken aanwezig zijn dus heb je er een nodig tik een zukacie persoon aan, of neem zelf een rol mee. Ruim ook aub je sigarettenpeuken op, maak ze uit en gooi ze weg en niet in het kampvuur, vogeltjes en andere lieve diertjes eten deze op en kunnen er in stikken. Ook wordt het terrein voor meer gebruikt waar ook kinderen bij betrokken zijn.